Ο Σύλλογος Αποφοίτων “Μαρία Κάλλας” του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας, ως ορίζεται στο καταστατικό του, έχει ως έδρα το Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας “Μαρία Κάλλας”. Από τις 2 Δεκεμβρίου 2017, διατηρεί στον ίδιο χώρο του σχολείου πέραν του γραφείου κι έδρας του, έναν πολύτιμο εκθεσιακό χώρο αφιερωμένο στην μεγάλη Μαρία Κάλλας καθώς και στις δράσεις του Συλλόγου μας. Στον εκθεσιακό μας χώρο, που μπορεί να τον επισκεφθεί οποιοσδήποτε δωρεάν, μπορεί να δει από κοντά επτά επιστολές του προσωπικού Αρχείου της Μαρίας Κάλλας (2 επιστολές της καθηγήτριας της Μ. Κάλλας, Ελβίρας Ντε Ιτάλνγκο, μια επιστολή από τον πατέρα της Γ. Καλογερόπουλο, μια επιστολή από τον μεγάλο Μ. Καλομοίρη, μια από τον προσωπικό φίλο της Μ. Κάλλας Ζ. Καμπάνη, μια από τον Γ. Τσαρούχη με σημειώσεις του προς τον Φ. Τζεφιρέλι και τον Α. Μινωτή για την Μήδεια και μια ιδιόχειρη επιστολή της Μ. Κάλλας.). Επίσης στον εκθεσιακό χώρο μπορεί κάποιος να δει σειρά από banner με στοιχεία για την καριέρα και την μοναδική ζωή της σοπράνο.

Τέλος, στον χώρο υπάρχουν αντικείμενα, κοστούμια και προσωπεία από παραγωγές και παραστάσεις του Συλλόγου Αποφοίτων από τον πρώτο χρόνο της Ίδρυσης του.
(ο Σύλλογος Αποφοίτων διατηρεί βεστιάριο με περισσότερα από 180 κοστούμια , προσωπεία αρχαίου Δράματος, αρχειακό Υλικό από δημοσιεύσεις και δράσεις, βιβλιοθήκη με συγγράμματα μεταφράσεις, μουσικά βιβλία κ.α.).